Jojobový olej 10ml

Jojobový olej pochází ze stále zeleného keře Simmondsia chinensis, česky Simondsie čínská. Používá se v přírodní kosmetice v péči o pokožku, vlasy a nehty. Obnovuje kožní buňky a chrání ji před slunečním zářením. Je vhodný na citlivou pokožku, která je náchylná k akné. Zmatňuje lesklou pleť, zanechává ji jemnou, a proto se hodí k přípravě masky proti vráskám. Jojobový olej můžete použít k mazání strií a celulitidy, při hubnutí. Podporuje obnovu pH pokožky a bojuje proti jejímu stárnutí. Díky těmto vlastnostem můžete tento olej použít na všechny typy kůže.

Kód: 108558
Skladem: Skladem
49 Kč

Podobné produkty

Mandlový olej 10ml
35 Kč
Hroznový olej 10ml
35 Kč
Meruňkový olej 10ml
35 Kč
Hroznový olej 100ml
99 Kč
Mandlový olej 100ml
99 Kč
Glycerol 100ml (glycerin čistý bezvodý 99.5%)
99 Kč
Meruňkový olej 100ml
109 Kč
Ghe ( přepuštěné máslo) 200ml
119 Kč
BIO Kokosový olej extra panenský RAW 200ml
179 Kč
Turmeric Ghee 200ml
179 Kč
Používaním našich stránek souhlasíte s ukládaním souborů cookies na vašem zařízení. Kliknutím na tento odkaz můžete zjistit více. OK